29 september 2014

Vanaf woensdag: Buy nothing new maand in NederlandNet als vorig jaar doe ik in oktober weer mee aan de Buy nothing new maand. Benieuwd hoe het mij vorig jaar verging? Hier kun je mijn berichtjes daarover lezen.

Ik heb er zin in, misschien is het ook iets voor jou! Misschien twijfel je nog, kijk dan zeker even naar het filmpje hierboven. Is trouwens ook leuk om te bekijken als je zo'n maand niets nieuws kopen helemaal niet ziet zitten ;)

16 opmerkingen:

 1. Wat een leuk initiatief....denk alleen dat ik het nooit voor elkaar krijg. Ben erg van hergebruik en opknappen maar niks!? hihi ik ga even hoe je dat vorig jaar hebt gedaan! Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik twijfel nog, net als vorig jaar, toen deed ik het uiteindelijk ook niet! Misschien kan ik het project kleiner maken door een hele maand niets bij de Action te kopen! Dat helpt ook. Als ik het doe dan start ik 3 oktober, want op 2 oktober ga ik naar de Handwerkbeurs en daar heb ik mij enorm op verheugd.

  Succes,

  Juffrouw Mier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap hoor! Gaat mij nu al niet lukken want ik heb voor volgende week een rondje kringloop afgesproken met mijn vriendin. Dat zijn dan natuurlijk geen nieuwe spullen maar mijn zoon heeft nog maar 1 broek in de kast. Ook een beetje sneu.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed initiatief, tof dat je meedoet. Sinds we hier wonen koop ik bijna alleen noodzakelijke dingen...geen reclamefolders (scheelt een hoop hebberige gedachten/gevoelens) en het winkelen is hier echt anders....geen kleine verleidelijke winkels bij de supermarkt om even te kijken of ze wat leuks hebben...gewoon de supermarkt...en voor de winkels moet ik echt naar de stad, waar ik vaak geen zin in heb...ik kan er wel een blog over schrijven bedenk ik me nu ;-)
  Die zoete aardappelcake hier al een paar x gemaakt. valt goed in de smaak!
  Suc6 deze mnd.

  Gr. mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me echt een aanrader. Ben nu nieuwsgierig geworden naar je ervaringen vorig jaar dus ga nu effe die berichtjes lezen. Veel succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga je volgen :) Goed initiatief. Ik ben al 2 mnd enorm aan het downsizen hier in huis en koop dus ook steeds minder (nieuw). En ik moet zeggen dat het goed voelt! Suc6 met jouw uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. geinig filmpje! Enne ik heb net vandaag wat dingetjes besteld die deze week bezorgd worden (maar das trouwens al betaald via internet!). Ik ga de site eens bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe ook mee! Volg je al een tijdje - leuk blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wel, dit jaar ga ik meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh ik vind het zo'n leuk initiatief en je hebt me vorig jaar zo geinspireerd. Proberen kan altijd toch (ook al weet ik niet of het me helemaal gaat lukken).
  Fijn weekend alvast!
  X Liza

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nee, dat ga ik niet doen...doe wel mee aan Yourganize, dat is ook wel nodig:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben er zeker van dat het je gaat lukken!

  BeantwoordenVerwijderen