10 augustus 2012

Dit kan iedereen!

Al ben je nog zo'n kluns in de keuken, dit gaat je zeker lukken! Aardbeienjam maken met geleisuiker van Van Gilse. Ik maakte gewone aardbeienjam en gebruikte geleisuiker speciaal voor minder zoete jam. Klik hier voor heel veel andere jamrecepten.



9 opmerkingen:

  1. Ik kan best wel 'iets' in de keuken...maar jam maken is niet mijn sterkste punt...ik vind het wel leuk en ga dit echt eens proberen!

    xx fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had vandaag maar één aardbei kunnen oogsten,
    dus jam maken zit er even niet in ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik eet de aardbeien liever meteen op :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, is idd supergemakkelijk!! Ik maag vaak jam als ik heel veel fruit over heb.
    Groetjes, Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jam maken is wel het toppunt van zomer! Misschien ooit als ik een moestuin heb...
    xoxox

    BeantwoordenVerwijderen
  6. LEuk!
    En dan zo'n mooi etiket er op: http://www.buitendelijntjesshop.com/a-26221933/yellow-owl-workshop/yellow-owl-workshop-stamp-set-kitchen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk en lekker. Goed idee van dat minder zoet. Mooie foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. oh je blogtitel spreekt me aan, want ik ben een enorme kluns in de keuken. Maar ga het receptje zeker opslaan, wilde altijd al éens jam maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoewel ik geen jam-fan ben, vind ik de potjes er altijd zo leuk uit zien. Dat is voor mij al genoeg reden om toch jam te maken :)

    BeantwoordenVerwijderen